10 Most stupid common questions

10 most stupid questions people usually ask in obvious situations and some equally stupid answers:-

1. At the movies: When you meet acquaintances/ friends
Stupid Question:- Hey, what are you doing here?
Answer:-Well, it's so hot , there were no cool cabs so I thought I'd watch some advertisements in the cool comfort of the theatre.

2. In the bus: A fat girl wearing pointed high-heeled shoes steps on your feet
Stupid Question:-Sorry, did that hurt?
Answer:-No, not at all, I'm on local anesthesia. Why don't you try again or should i try this time.

3. At a funeral: One of the teary-eyed people ask
Stupid Question:-Why, why him, of all people.
Answer:-Why? Would it rather have been you?

4. At a restaurant: When you ask the waiter
Stupid Question:-Is the "blah blah blah" dish good
Answer:-No, its teribble and made of adulterated cement.We occasionaly also spit in it.

5. At a family get-together. When some distant aunt meets you after years
Stupid Question:-Munna, Chickoo, you've become so big.
Answer:-Well you haven't particularly shrunk yourself.

6. When a friend announces her wedding, and you ask

Stupid Question:-Is the guy you're marrying good?
Answer:-No,he' s a miserable wife-beating , insensitive lout...it's just the money.

7. When you get woken up at midnight by a phone call
Stupid Question:-Sorry. were you sleeping.
Answer:-No. I was playing cricket for India at Sharjah and just when you called Salim Malik was betting with me that Pakistan would win. What do you think?

8. When you see a friend/colleague with evidently shorter hair
Stupid Question:-Hey have you had a haircut?
Answer:-No, its autumn and I'm shedding.... ..

9. At the dentist when he's sticking pointed objects in your mouth
Stupid Question:-Tell me if it hurts?

Answer:-And while I'm telling you , you tell me if I bite.

10. You are smoking a cigarette and a cute woman asks
Stupid Question:-Oh, so you smoke
Answer:-No, it's a miracle. It was a chalk and now it's in flames!!!

No comments:


© blogger templates 3 column | Make Money Online